Szkolenia z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Wetkap oferuje szereg szkoleń z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności. Nasze szkolenia są skierowane do osób pracujących w branży spożywczej, a także do tych, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę na temat bezpieczeństwa żywności. Szkolenia prowadzone są przez doświadczonego lekarza weterynarii i technologa żywności, Jacka Dybaś. Każde szkolenie jest dostosowane do potrzeb uczestników, a materiały szkoleniowe są przygotowywane z myślą o praktycznym zastosowaniu zdobytej wiedzy.
Jakie jest zakres szkoleń?
Nasze szkolenia obejmują takie tematy jak:
-
zasady HACCP,
-
zagrożenia w żywności,
-
monitorowanie CCP,
-
Dobra Praktyka Higieniczna,
-
zasady żywienia człowieka,
-
bezpieczeństwo produkcji żywności.
Każde szkolenie jest zaprojektowane tak, aby uczestnicy mogli zrozumieć i zastosować zasady bezpieczeństwa żywności w praktyce. Szkolenia są prowadzone w formie warsztatów, które łączą teorię z praktyką, co pozwala uczestnikom na lepsze zrozumienie i przyswojenie materiału.